Päivitetty 7.4.2022 | 10:04

Nyytin chat: Mistä voimia ja vertaisuutta opiskeluarkeen?

Aika
To 7.4.2022 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Tuntuuko että voimat uupuvat kevättä kohti? Onko arkesi yhtä suorittamista ja yksin puurtamista? Koetko riittämättömyyttä ja tunnetta siitä, että kaikki muut saavat enemmän aikaan kuin sinä?

Et ole yksin! Tule Mistä voimia ja vertaisuutta opiskeluarkeen? -chattiin pohtimaan yhdessä toisten samankaltaisia tuntemuksia kokevien opiskelijoiden kanssa, millä keinoin omaan tilanteeseen voisi vaikuttaa. Miten tukea jaksamista ja tunnistaa omia voimavaroja? Kuinka taklata liiallista suorittamista ja itsekritiikkiä sekä löytää itselle sopivia tukiverkostoja?

Osallistumalla voit saada itsellesi hyötyä ja samalla auttaa muita – harjoitellaan yhdessä myötätuntoista asennoitumista sekä toisia että itseämme kohtaan Opiskelijoiden mielenterveyspäivän myötätunto -kampanjan kunniaksi!

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista