Päivitetty 12.5.2022 | 16:05

Nyytin chat: Mistä tunnistan vahvuuteni?

Aika
To 2.6.2022 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Omien vahvuuksien tunnistaminen ja nimeäminen voi auttaa keskittämään huomiota arjessa tärkeimpiin asioihin. Onko arjen suorituksissa tilaa omien vahvuuksieni etsimiseen ja vaalimiseen? Saanko ympäriltäni tukea vahvuuksilleni?

Tule Mistä tunnistan vahvuuteni? -chattiin jakamaan ajatuksia omien vahvuuksien etsimisestä ja löytämisestä!

***

Nyytin chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vapaaehtoiset tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken anonyymisti mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa alle 30-vuotiaille (arkisin klo 9–24 ja viikonloppuisin klo 15–24) sekä Solmussa-chatissa yli 30-vuotiaille (ma-to klo 15-19). Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä.