Päivitetty 20.8.2021 | 13:08

Nyytin chat: Millä mielellä opintoihin?

Aika
To 9.9.2021 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Syksyn opinnot käynnistyvät ja aloitukseen voi liittyä monenlaisia tunteita: iloa, epävarmuutta, innostusta, jännitystä ja pelkoakin. Etäopintojen jälkeen voi myös tuntua oudolta tavata porukoita - löydänkö paikkaani yhteisössä, kun ei olla pitkään aikaan nähty?

Tervetuloa Millä mielellä opintoihin? -chattiin jakamaan tunnelmia opintojen aloituksesta ja kuulemaan toisten opiskelijoiden ajatuksia ja fiiliksiä.

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista