Päivitetty 8.11.2021 | 16:11

Nyytin chat: Mihin mun elämä on menossa?

Aika
To 18.11.2021 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Yhteiskunnan arvot ja normit sanelevat tavoitteita, joita pitäisi saavuttaa tiettyyn aikaan mennessä elämässä. Opiskelijan elämä on vain väliaikaista - vai onko? Paineet voivat aiheuttaa riittämättömyyden tunnetta.

Mihin mun elämä on  menossa? -chatissa keskustellaan, olenko huono, jos elämäni ei mene siihen suuntaan mitä alunperin ajattelin? Voiko muutokset suunnitelmiin olla hyvä juttu? Onko mun unelmat tarpeeksi hyviä? Mitä minä haluan? Entä jos en tiedä, mitä haluan?

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista