Päivitetty 9.1.2023 | 13:01

Nyytin chat: Mies, mietityttääkö jaksaminen?

Aika
To 19.1.2023 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Ahdistaako, harmittaako tai ottaako päähän? Kaipaatko mahdollisuutta jakaa ajatuksiasi tai saada uutta näkökulmaa omiesi tueksi?

Tervetuloa puhumaan jaksamisesta, elämästä, opiskelusta ja mielenterveydestä! Mies, mietityttääkö jaksaminen? -chat on tarkoitettu kaikille miehille, jotka haluvat jakaa omia ajatuksiaan. Osallistuminen ei edellytä diagnoosia, lähetettä, traumaa tai kriisiä – halu keskustella riittää.

***

Nyytin chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vapaaehtoiset tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken anonyymisti mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa alle 30-vuotiaille (arkisin klo 9–24 ja viikonloppuisin klo 15–24) sekä Solmussa-chatissa yli 30-vuotiaille (ma-to klo 15-19). Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä.