Päivitetty 10.1.2022 | 10:01

Nyytin chat: LHBTQ+ opiskelijana opiskeluyhteisössä

Aika
To 20.1.2022 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Millaista on kuulua yhteen tai useampaan sukupuoli- tai seksuaalivähemmistöön opiskelijana?

Kohtaatko tilanteita, joissa on vahva hetero- tai binäärisen sukupuolen oletus? Tule juttelemaan aiheesta LHBTQ+ opiskelijana opiskeluyhteisössä -chattiin muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Mukana Pii Anttonen, kokemusasiantuntija, sarjakuvataiteilija ja aktivisti.

Chat on tarkoitettu seksuaali- tai sukupuolivähemmistöihin kuuluville opiskelijoille. Tutustuthan turvallisemman tilan periaatteisiin, joita chatissa noudatetaan.

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista