Päivitetty 16.6.2022 | 08:06

Nyytin chat: Kuinka mukaan porukoihin ilman päihteitä?

Aika
To 1.9.2022 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Oletko kokenut paineita päihteiden käyttöön opiskelijabileissä?

Miten tutustua muihin, jos rohkaisuryypyt tai juomapelit eivät innosta? Olenko mä se porukan tylsimys, jos haluan ottaa tänään vähän rauhallisemmin?

Opiskelijabileet ovat yhä usein alkoholikeskeisiä, ja päihteettömyys saattaa nostaa kynnystä osallistumiseen tai luoda ulkopuolisuuden fiiliksiä. Silti olisi tärkeää, että kaikki pääsevät messiin, oli suhde päihteisiin sitten millainen vaan.

Tervetuloa mukaan Kuinka mukaan porukoihin ilman päihteitä? -chattiin juttelemaan ja vaihtamaan kokemuksia aiheesta!

***

Nyytin chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vapaaehtoiset tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken anonyymisti mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa alle 30-vuotiaille (arkisin klo 9–24 ja viikonloppuisin klo 15–24) sekä Solmussa-chatissa yli 30-vuotiaille (ma-to klo 15-19). Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä.