Päivitetty 16.3.2023 | 11:03

Nyytin Chat Klo 18-20: Opiskelutekniikat kuntoon

Aika
To 16.3.2023 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Miten opiskella niin, että saan jotain aikaan: miten suunnittelen opiskelupäiväni, mitä päivääni mahtuu, miten asetan tavoitteita, miten tauotan? Millaisia konkreettisia keinoja ja välineitä on aikatauluttamiseen ja suunnittelemiseen? Haastaako mahdollinen lukivaikeus tai hahmottamisen vaikeus aikatauluttamistasi? Tule mukaan porukalla juttelemaan ajanhallinnasta ja opiskelutekniikoista sekä jakamaan yhdessä vinkkejä toisillemme! Chatissä on mukana myös Kuntoutussäätiön Oppimisen tuen keskukselta asiantuntijavieras.

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista