Päivitetty 23.8.2021 | 10:08

Nyytin chat: Kelpaanko minä kaveriksi?

Aika
To 16.9.2021 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Onko sinulla kokemuksia yksinäisyydestä tai porukoiden ulkopuolelle jäämisestä? Mietitkö, pitäisikö sinun olla jotenkin toisenlainen tullaksesi arvostetuksi sellaisena kuin olet? Tai pohditko, oletko riittävän hyvä, jotta muut haluavat sinut kaveriksi?

Tule keskustelemaan Kelpaanko minä kaveriksi? -chattiin muiden kanssa: muillakin on vastaavan kaltaisia tuntemuksia kuin sinulla.

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista