Päivitetty 14.8.2023 | 15:08

Nyytin chat: Jännittääkö?

Aika
To 31.8.2023 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Kädet hikoaa, pulssi kohoaa ja tekisi mieli paeta tilanteesta. Kuulostaako tutulta? Tule jakamaan kokemuksiasi jännittämisestä sekä saamaan ja antamaan vertaistukea.

Voit tulla mukaan Jännittääkö -chattiin jännittipä sinua sitten uusi elämäntilanne, esiintymistilanteet, sosiaaliset suhteet tai vaikkapa paikkakunnan vaihdos. 

***

Nyytin chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vapaaehtoiset tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken anonyymisti mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa alle 30-vuotiaille (arkisin klo 9–24 ja viikonloppuisin klo 15–24) sekä Solmussa-chatissa yli 30-vuotiaille (ma-to klo 15-19). Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä.