Päivitetty 6.10.2021 | 18:10

Nyytin chat: Itsekritiikki ja riittämättömyyden tunne

Aika
To 21.10.2021 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Suorituskeskeinen ja kilpailullinen ympäristö saa meidät tarkkailemaan itseämme kriittisesti: teenkö tarpeeksi tai olenko yhtä hyvä kuin muut? Miten näitä tuntemuksia olisi hyvä lähestyä?

Itsekritiikki ja riittämättömyyden tunne -chatissa pohditaan yhdessä sopivaa itsekritiikin määrää ja keinoja saavuttaa tyytyväisyys omaan itseen ja tekemisiinsä.

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista