Päivitetty 7.2.2022 | 15:02

Nyytin chat: Ihan hyvä on riittävä – opinnäytetyö valmiiksi

Aika
To 10.3.2022 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Ahdistaako opinnäytetyön tekeminen?

Mikä työn tekemistä oikeastaan viivyttää? Tavoitteletko täydellistä lopputulosta vai haluatko vain saada sen valmiiksi? Vai onko työn aloittaminen vaikeaa?

Tervetuloa Ihan hyvä on riittävä – opinnäytetyö valmiiksi -chattiin juttelemaan opinnäytetyön tekemisen haasteista ja siihen liittyvistä tunteista.

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista