Päivitetty 15.8.2023 | 13:08

Nyytin chat: Ihan hyvä on riittävä – miten saada roikkuvat opinnot pakettiin?

Aika
To 21.9.2023 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Ovatko opintosi jääneet roikkumaan? Asetatko kurssien suorittamiselle tai lopputyön tekemiselle liian korkeat tavoitteet vai onko elämässäsi yksinkertaisesti liikaa kaikkea?

On monia syitä sille, miksi opinnot jäävät roikkumaan: elämän erilaiset haasteet saattavat hankaloittaa opintojen suorittamista, työelämä imaisee mukaansa jo ennen valmistumista tai motivaatiota opintojen loppuunsaattamiseksi ei meinaa löytyä. Tervetuloa Ihan hyvä on riittävä – miten saada roikkuvat opinnot pakettiin? -chattiin juttelemaan roikkuvien opintojen loppuunsaattamisen haasteista ja siihen liittyvistä tunteista. 

***

Nyytin chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vapaaehtoiset tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken anonyymisti mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa alle 30-vuotiaille (arkisin klo 9–24 ja viikonloppuisin klo 15–24) sekä Solmussa-chatissa yli 30-vuotiaille (ma-to klo 15-19). Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä.