Päivitetty 18.1.2022 | 16:01

Nyytin chat: Hybridiopetus – stressi vai helpotus?

Aika
To 3.2.2022 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Koetko stressiä, yksinäisyyttä ja motivaatio-ongelmia lähiopetuksen vähentymisen myötä? Vai kenties vapautta, uutta intoa ja omannäköistä opiskelua hybridiopetuksessa? Tai mahdollisesti ristiriitaisia tunteita ja epävarmuutta uusien käytäntöjen kanssa?

Moni muukin opiskelija on samojen kokemusten ja pohdintojen äärellä kuin sinäkin. Tervetuloa Hybridiopetus – stressi vai helpotus? -chattiin juttelemaan hybridiopetuksen kamaluudesta, ihanuudesta tai kokemuksista jostakin sieltä väliltä.

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista