Päivitetty 15.8.2023 | 12:08

Nyytin chat: Etäopinnot – stressi vai helpotus?

Aika
To 7.9.2023 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Etäopinnoista on tullut jo osa useiden koulujen arkea. Tarkoittavatko etäopinnot sinulle stressiä, yksinäisyyttä ja motivaatio-ongelmia lähiopetuksen vähentymisen myötä?

Tervetuloa Etäopinnot – stressi vai helpotus? -chattiin juttelemaan etäopetuksen kamaluudesta, ihanuudesta tai kokemuksista jostakin sieltä väliltä. 

***

Nyytin chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vapaaehtoiset tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken anonyymisti mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa alle 30-vuotiaille (arkisin klo 9–24 ja viikonloppuisin klo 15–24) sekä Solmussa-chatissa yli 30-vuotiaille (ma-to klo 15-19). Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä.