Päivitetty 29.3.2023 | 14:03

Nyytin Chat : Autisminkirjo ja opiskelurutiinit

Aika
To 30.3.2023 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Hei autismikirjon opiskelija! Tule mukaan chattiin juttelemaan korkeakoulussa opiskelusta. Millaisia kokemuksia korkeakoulusta sulla on ollut? Oletko saanut tukea koulultasi opiskeluarjen sujumiseen? Tai oletko mahdollisesti itse kehittänyt hyviä rutiineja, joista voisit vinkata toisille opiskelijoille? Tule mukaan chattiin kertomaan kokemuksiasi ja yhdessä juttelemaan muiden autismikirjon opiskelijoiden kanssa opiskelusta ja arjen rutiineista. Chatissä mukana myös Oppimisen apuvälinekeskukselta asiantuntijavieras.

***

Nyytin chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vapaaehtoiset tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken anonyymisti mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa alle 30-vuotiaille (arkisin klo 9–24 ja viikonloppuisin klo 15–24) sekä Solmussa-chatissa yli 30-vuotiaille (ma-to klo 15-19). Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä.