Päivitetty 16.3.2023 | 19:03

Nyytin Chat: Aikuisempana opiskelijana oleminen

Aika
To 23.3.2023 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Tunnetko itsesi toisia opiskelijoita vanhemmaksi ja olosi ehkä joskus ulkopuoliseksi? Miten ehtiä opiskella, kun elämässä olisi muutakin kuin opinnot? Tuntuuko ehkä myös, ettet enää muista miten opiskellaan? Jos aiemmasta opiskelusta on aikaa, voi tuntua hieman orvolta tehdä yhtäkkiä jotain esseitä tai läksymäisiä tehtäviä. Onko sinulla haasteita kokea ikääsi vahvuutenasi? Eletty elämä tuo useita vahvuuksia opintoihin, vaikka aina tältä ei tuntuisikaan. Tule mukaan juttelemaan aiheesta Nyytin Chattiin yhdessä toisten opiskelijoiden kanssa!

***

Nyytin chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vapaaehtoiset tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken anonyymisti mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa alle 30-vuotiaille (arkisin klo 9–24 ja viikonloppuisin klo 15–24) sekä Solmussa-chatissa yli 30-vuotiaille (ma-to klo 15-19). Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä.