Päivitetty 19.8.2022 | 08:08

Nyytin chat: ADHD ja ajanhallinta

Aika
To 13.10.2022 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Täh, joko kello on noin paljon? Miten mä taas myöhästyin, vaikka lähdin ajoissa? Mitä muut stressaa – kyllähän tämän ensi viikollakin ehtii hoitaa?

Tunnistatko itsesi näistä kysymyksistä? Kalenterit, muistutukset ja pomodorot olet kokeillut, mutta ne eivät auttaneet. Tervetuloa ADHD ja ajanhallinta -chattiin jakamaan yhdessä kokemuksia ja löytämään uusia näkökulmia ADHD:sta ja ajanhallinnasta.

***

Nyytin chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vapaaehtoiset tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken anonyymisti mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa alle 30-vuotiaille (arkisin klo 9–24 ja viikonloppuisin klo 15–24) sekä Solmussa-chatissa yli 30-vuotiaille (ma-to klo 15-19). Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä.