Päivitetty 7.2.2022 | 15:02

Nyytin chat: ADHD ja ajanhallinta

Aika
To 31.3.2022 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Täh, joko kello on noin paljon? Miten mä taas myöhästyin, vaikka lähdin ajoissa? Mitä muut stressaa – kyllähän tämän ensi viikollakin ehtii hoitaa?

Tunnistatko itsesi näistä kysymyksistä? Kalenterit, muistutukset ja pomodorot olet kokeillut, mutta ne eivät auttaneet. Tervetuloa jakamaan kokemuksia ja löytämään uusia näkökulmia ADHD:sta ja ajanhallinnasta.

Tässä chatissä on mukana myös ADHD-liiton asiantuntija!

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista