Päivitetty 15.1.2021 | 12:01

Miten opiskella itsenäisesti - opiskelutekniikat kuntoon

Aika
To 18.2.2021 | 18:00 - 20:00
Paikka

Nyytin chat
Suomi

Miten opiskella niin että saan jotain aikaan: miten suunnittelen opiskelupäiväni, mitä päivääni mahtuu? Entä miten asetan tavoitteita ja miten tauotan?

Illan Miten opiskella itsenäisesti - opiskelutekniikat kuntoon -chatissa pohditaan yhdessä, millaisia tekniikoita voi ottaa käyttöön helpottamaan omaa opiskelua. Tervetuloa mukaan!

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista