Päivitetty 15.1.2021 | 12:01

Ilmastoahdistus

Aika
To 28.1.2021 | 18:00 - 20:00
Paikka

Nyytin chat
Suomi

Huolestuttaako tulevaisuus ja maapallomme tila? Koetko pelkoa, riittämättömyyden tunnetta vai ehkä toiminnan tarvetta ja sisua. Milloin ympäristöahdistus on liiallista ja miten tunnistaa, jos se vaikuttaa liikaa omaan jaksamiseen? Miten löytää tasapaino kestävien arjen tekojen ja oman hyvinvoinnin välillä?

Puhutaan näistä yhdessä Ilmastoahdistus-chatissa.

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista