Päivitetty 21.2.2022 | 05:02

Ilmassa ristivetoa: Kuntapäättäjäkyselyn tulosjulkistus -webinaari

Aika
To 11.6.2020 | 09:30 - 11:00

Mitkä asiat lisäävät kuntapäättäjien halua edistää ilmastotoimia – entä mitkä heikentävät? Mitkä ilmastoteot nähdään kaikista vaikuttavimpana? Ketkä lobbaavat kuntapäättäjiä ilmastokysymyksissä?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saadaan vastaus Ilmassa ristivetoa: Kuntapäättäjäkyselyn tulosjulkistus -webinaarissa torstaina 11.6. klo 9.30-11.00. Mukana myös kommenttipuheenvuorot Kuntaliitolta, Hämeenkyrön kunnalta sekä Tornion ja Lahden kaupungeilta.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: https://webropol.com/ep/ilmassaristivetoa. Saat paluuviestinä osallistumislinkin. Tilaisuudesta tulee myös tallenne.

Tulosraportti on ladattavissa tilaisuuden alkaessa osoitteista www.e2.fi ja www.uwasa.fi/ilmassaristivetoa. Kuntapäättäjäkysely on toteutettu helmikuussa 2020 yhteistyössä Kuntaliiton kanssa.

Lisätietoa tutkimushankkeesta Ilmassa ristivetoa – Löytyykö yhteinen ymmärrys? löydät osoitteesta: uwasa.fi/ilmassaristivetoa. Hankkeen konsortiossa ovat mukana Kuntaliitto, MTK, STTK, Energiateollisuus, maa- ja metsätalousministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö ja ympäristöministeriö. Tutkimuksesta vastaavat e2 Tutkimus ja Vaasan yliopiston InnoLab.

TERVETULOA!