Hatun ja miekan tilaus

Promootiossa tohtorit saavat oikeuden käyttää arvomerkkejään, hattua ja miekkaa. Jokainen osallistuja hankkii hattunsa ja miekkansa itse, ja molemmat on oltava tilaisuudessa mukana.

Alle olemme listanneet tohtorinhattuja ja -miekkoja myyviä tahoja.

Hatut

Suosittelemme hatun tilaamista hyvissä ajoin, sillä käsityönä omien mittojen mukaan valmistetuilla tohtorinhatuilla on usean kuukauden toimitusaika. Muistathan mainita tilatessasi hatun tulevan Vaasan yliopiston promootioon. Yliopistomme kaikilla aloilla on käytössä samalainen musta hattu sekä samanlainen embleemi. Tekniikan alan kaarevalieristä hattua ei siis yliopistossamme käytetä.

Hattu kannattaa tilata hyvissä ajoin, sillä käsityönä omien mittojen mukaan valmistetuilla tohtorinhatuilla voi olla usean kuukauden toimitusaika.  Pyysimme hattutoimittajalta tarjoukset, alla ilmoitetut hinnat ja yhteystiedot. 

E.R. Wahlman 

Hatun normaalihinta on 745€ (sisältää lyyran ja mustan pahvisen säilytysrasian).Vaasan yliopiston promovendeille 10% alennus,  jos tilaus tehdään 30.3.2024 mennessä. Hinta-10%=670e

Toimitusaika on yleensä noin neljä viikkoa, mutta keväällä toimitus kestää pidempään, koska promootioita on loppukeväästä useita. Tarkkaa toimitusaikaa on mahdotonta antaa, sillä se riippuu meillä olevien tilausten määrästä. 

Tilauksen  voi tehdä Helsingin liikkeessä, Oulun Sokos Pukumiehessä tai Tampereella. Tarkemmat tiedot: https://www.wahlman.fi/yhteystiedot/

Tilaamisen yhteydessä otetaan pään mitta- ja muoto mittauslaitteella. 

Hattuateljee Memmu Lankila

Filosofian tohtorinhattu maksaa 649€, sis ALV, säilytyslaatikon sekä lyyran. Hatut tehdään kokonaan käsin Suomessa, modistimestarin toimesta.

Jos hatun tilaa tämän vuoden aikana, saa pienen alennuksen. Hattu 629€ 

Pään koon ja muodon mittaus onnistuu myös etänä. Pyydä kätevät tee itse -mittausohjeet sähköpostilla. Valmis hattu voidaan lähettää postitse.

Lisätietoja: www.tohtorinhattu.eu


Hattuhuone / modisti Anita Valo

Hatun hinta (2023) 600€. Hinta sisältää hatun, hattulyyran, nimikoinnin sekä säilytyslaatikon

Mittaukset sopimuksesta Tampereella, Kuninkaankatu.
Yhteydenotot sähköpostilla anita.valo@hattuhuone.fi tai viestillä/soittamalla 0405554200

Toimitusaika 1-6 kk, riippuen tilauskannasta. 

Lisätietoja: www.hattuhuone.fi


Ab Melanders Hattfabrik Oy

Tarjoamme Vaasan yliopistossa promovoitaville tohtorinhattua seuraavin ehdoin:

Tohtorinhatun hinta on 699,00 € (563,71 € ilman alv)
Hattu, yliopiston lyyra, säilytyslaatikko sekä mittaus ja toimitus sisältyvät hintaan

Hatut mitataan formaattorin avulla. Suoritamme jatkuvasti mittauksia eri puolella Suomea. 
Ulkomaisia tohtoreita varten meillä on erityinen yksinkertainen mittaväline, millä hatun saaja pystyy määrittelemään päänmuotonsa.

Toimitusaikamme on noin viisi viikkoa.

Lisätietoja: info@melandershattfabrik.fi
 ja www.melandershattfabrik.fi

 

Tohtorinhatut Harvest EB

Hatun hinta (sisältyykö säilytyslaatikko): 635e sis. lyyran, kotelon, custom -nimikointilapun, toimituksen ja alv:n.
Toimitusaika: 5-8 viikkoa, kiireellinen alle 4 viikkoa (kiireellisyyslisä)

Huomioitavaa esim. mittauksesta: Vaasassa mittauspalvelu Mode Midinetti, yhteystiedot ja ohjeet nettisivuillamme. Mittauspalvelu yhteistyöliikkeitämme myös Oulussa, Jyväskylässä, Tampereella, Turussa ja Helsingissä. Mittauspalvelun palvelumaksu vaihtelee 25e-35e ja maksetaan erillisenä suoraan liikkeeseen.


Lisätietoja: info@harvesteb.com  ja www.doctoralhats.harvesteb.com

Ateljee Lyoléne - Kotimainen tohtorinhattu

Valmistaa tohtorinhattuja käsityönä. Hattun hinta on 570€ sisältäen kaiken asiaan kuuluvan. 

Lisätietoja: www.tohtorinhattu.fi

Miekat

Promootiossa kaikilla promovoitavilla tulee olla miekka. Jokaisella yliopistolla on miekkoihin oma tunnuksensa eli embleemi. Promootiossa voi käyttää myös Vaasan yliopiston tunnuksella varustettua lainamiekkaa. 

Miekan voi tilata esimerkiksi näiltä: 

AU-Holmberg

Miekan hinta Vaasan yliopiston tohtoreille on 313€ ja kuljetusvaihtoehtoina on valittavissa kotiin toimitus +20€ tai toimitus keskitetysti yliopistolle ennen promootiota 0€.

Miekka on tilattavissa täältä


 Melanders Hattfabrik

Yksinmyyntinä alkuperäiset Akseli Gallen-Kallelan suunnittelemat saksalaiset WKC Solingenin tohtorinmiekat. Kultaus on aitoa 24k kultaa. Miekan hinta on 405,00 € (326,61 € ilman alv). Miekka, tuppi, kannatinlenkki, suojapussi sekä kaiverrus ja toimitus sisältyvät hintaan. 
 

Lisätietoja: Melanders Hattfabrik