Logokilpailu

Uutisen oletuskuva

Logokilpailun tausta ja tarkoitus

Vaasan yliopiston kielikeskus Linginno järjestää valtakunnalliset Kielikeskuspäivät Vaasassa 19.‒20.5.2021. Kielikeskuspäiville haetaan nyt logoa, jota voidaan käyttää tapahtuman markkinoinnissa ja sen aikana. Kielikeskuspäivät ovat järjestyksessään 21., ja ne järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Vaasassa ja Vaasan yliopiston kampuksella. Kutsu tapahtumaan lähtee Suomen yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opettajille. Osallistujia odotetaan olevan noin 300.

Kilpailun säännöt

Kilpailu on avoin Suomessa asuville henkilöille pois lukien kilpailun järjestämiseen osallistuneet henkilöt. Kilpailuun osallistumalla henkilö sitoutuu noudattamaan kilpailun sääntöjä ja järjestäjän tekemiä päätöksiä.

Kilpailuaika on 18.2.–15.3.2020, ja voittaja valitaan maaliskuussa 2020. Kilpailun voittaja palkitaan 150 €:n rahapalkinnolla.

Logoehdotukseen tulee sisältyä Kielikeskuspäivien pääteema, joka on Tahto & Tila: Languages Across Borders – Språk Över Gränserna. Kaksoispisteen jälkeen tulevat osiot tulee sijoittaa allekkain tai limittäin, ei peräkkäin. Logon muoto ja värit sekä kirjaisintyyppi ja sanojen kirjoitusasu ovat vapaasti valittavia elementtejä. Voittaneesta logosta tulee toimittaa käyttöön soveltuvat versiot ilman eri korvausta.

Kilpailuun osallistutaan verkkolomakkeella, johon linkitetään logoehdotus. Sama osallistuja voi lähettää kilpailuun myös useampia ehdotuksia.

Osallistumalla kilpailuun henkilö luovuttaa järjestäjälle kaikki oikeudet ehdottamaansa logoon tekijänoikeutta lukuun ottamatta. Kilpailun järjestäjällä on oikeus muokata ehdotusta ja olla valitsematta logoa ehdotetuista logoista. Vaasan yliopistolla on oikeus käyttää logoa haluamallaan tavalla ja julkaista sekä voittanut ehdotus että ehdotuksen lähettäneen osallistujan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Osallistujien antamia henkilötietoja käsitellään vain kilpailun yhteydessä, ja kaikki tiedot hävitetään kilpailun päätyttyä. Kilpailun järjestäjä ei vastaa kustannuksista, jotka syntyvät palkinnon lunastamisesta.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin ja kilpailun keskeyttämiseen. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan kielikeskuksen verkkosivuilla. Lisätietoja kilpailusta antaa kielikeskuksen johtaja Nina Pilke (etunimi.sukunimi[at]uwasa.fi)

 

 

 

Mitä mieltä olit jutusta?