Image
Students at the Seinäjoki campus

Strategic Project Management

Hanki uutta näkökulmaa projektien johtamiseen Strategic Project Management, diplomi-insinöörin tutkinto

Haluatko oppia toteuttamaan menestyksekkäästi projekteja eri toimialoilla, kuten tuotannon, energian, kuljetuksen ja logistiikan aloilla? Haluatko syventää asiantuntemustasi ja tukea johdonmukaisesti strategiaa?

Strategic Project Management -opintosuunta kouluttaa asiantuntijoita, jotka osaavat pohtia projektinhallinnan teorian, konseptin ja analyysin tarpeita ja mahdollisuuksia teknillisestä näkökulmasta. Opit suunnittelemaan, hallinnoimaan ja toteuttamaan projekteja ja saat samalla tietoa alan standardeista ja käytännöistä. Kun käytät analyyttisiä työkaluja päätöksentekoon, suunnitteluun ja valvontaan, pystyt johtamaan projekteja strategisesti ja tehokkaasti. Opit innovaatioista ja kestävyydestä sekä eettisistä käytännöistä projektinhallinnassa. Koulutusohjelman sisältö on suunniteltu siten, että se vastaa IPMA:n C-tason vaatimuksia. Jos sinulla on riittävä työhistoria, voit suorittaa omalla kustannuksellasi IPMA:n tason C-sertifikaatin.

Tutkinnon suoritettuasi olet hakukelpoinen tohtoriopintoihin. Pystyt kehittämään kestäviä ja eettisiä ratkaisuja ja uutta tietoa yhteiskunnan ja teollisuuden hyödyksi. Lisäksi saat arvokkaita urataitoja, kuten ongelmanratkaisu- ja päätöksentekotaitoja, kriittistä ajattelukykyä ja kokemusta työskentelystä kansainvälisissä tiimeissä.

Strategic Project Management -opintosuunta on osa englanninkielistä Industrial Management -maisteriohjelmaa. Opintojen kesto on kaksi vuotta (120 opintopistettä). Kyseessä on kokopäiväistä opiskelua vaativa tutkinto, jonka opetus tapahtuu kokonaan Seinäjoella (80 km Vaasasta). Yksityiskohtaisen tutkintorakenteen löydät opinto-oppaastamme.

Aikaisemmat opinnot esimerkiksi tuotantotalouden ja tekniikan, elektroniikan, sähkötekniikan, tietojenkäsittelytieteen, tietotekniikan, automaatiotekniikan, konetekniikan tai muun vastaavan alan aineissa antavat sinulle hyvät edellytykset tähän diplomi-insinöörikoulutukseen. Huomaa, että liiketalouden tutkintoa ei katsota sopivaksi, ellei siihen sisälly riittävästi tekniikan alan opintoja (55 %). Tarkista tämän ohjelman yksityiskohtaiset hakukriteerit Opintopolusta.

Vaasan yliopiston opiskelijoita opetustiloissa

Valintaperusteet ja hakuohjeet

Tarvitsetko lisätietoa? Tutustu kattavaan oppaaseemme hakemisesta. Oletko valmis hakemaan? Siirry Opintopolku-portaaliin ja lähetä hakemuksesi.

Yhteystiedot

Hakijapalveluista voit kysyä muun muassa hakukelpoisuuteen, hakuaikaan, valintaperusteisiin, pääsykokeisiin ja valinnan tuloksiin, opiskelupaikan vastaanottamiseen, opintojen aloittamiseen ja yliopistoon kirjoittautumiseen liittyviä kysymyksiä.

Sähköposti: admissions(at)uwasa.fi
Puhelin: 029 449 8006 (maanantaisin ja torstaisin klo 12–14)