Image
Students at the Seinäjoki campus

Strategic Project Management

Hanki uutta näkökulmaa projektien johtamiseen Strategic Project Management, diplomi-insinöörin tutkinto

Haluatko oppia toteuttamaan menestyksekkäästi projekteja eri toimialoilla, kuten tuotannon, energian, kuljetuksen ja logistiikan aloilla? Haluatko syventää asiantuntemustasi ja tulla ylemmän johdon strategiseksi kumppaniksi?

Strategisen projektinhallinnan opintomme kouluttaa asiantuntijoita, jotka osaavat ottaa huomioon projektijohtamisen teorian, käsitteen ja analyysin insinööritieteiden kontekstissa. Opit suunnittelemaan, hallitsemaan ja toteuttamaan projekteja samalla kun saat käsityksen teollisuuden standardeista ja viitekehyksistä. Käyttäessäsi analyyttisiä työkaluja päätöksenteossa, suunnittelussa ja projektinhallinnassa, kykenet johtamaan projekteja ketterästi ja strategisesti tehokkaalla tavalla. Opit myös innovaatioista, kestävyydestä sekä eettisistä käytännöistä projektijohtamisessa.

Tutkinnon suoritettuasi olet pätevä jatkamaan jatko-opintoihin. Pystyt kehittämään kestäviä ja eettisiä ratkaisuja sekä uutta tietoa yhteiskunnan ja teollisuuden hyödyksi. Lisäksi hankit arvokkaita urataitoja, kuten ongelmanratkaisu- ja päätöksentekotaitoja, kriittistä ajattelua, työskentelyä kansainvälisissä tiimeissä ja yrittäjähenkistä asennetta.

Strategic Project Management -opinnot opetetaan Seinäjoella, Vaasan lähellä. Käytämme nykyaikaisia opetusmenetelmiä, kuten hybridi- ja monimuoto-opetusta sekä kampuksella järjestettäviä kursseja.

Strategic Project Management on osa englanninkielistä Industrial Management -maisteriohjelmaa. Lisätietoja opinnoista opinto-oppaassa.

Vaasan yliopiston opiskelijoita opetustiloissa

Valintaperusteet ja hakuohjeet

Tarvitsetko lisätietoa? Tutustu kattavaan oppaaseemme hakemisesta. Oletko valmis hakemaan? Siirry Opintopolku-portaaliin ja lähetä hakemuksesi.

Yhteystiedot

Hakijapalveluista voit kysyä muun muassa hakukelpoisuuteen, hakuaikaan, valintaperusteisiin, pääsykokeisiin ja valinnan tuloksiin, opiskelupaikan vastaanottamiseen, opintojen aloittamiseen ja yliopistoon kirjoittautumiseen liittyviä kysymyksiä.

Sähköposti: admissions(at)uwasa.fi
Puhelin: 029 449 8006 (maanantaisin ja torstaisin klo 12–14)