Image
Vaasan yliopiston opiskelijoita Tervahovin edessä

Sustainable and Autonomous Systems

Älykkäiden järjestelmien kehittäjäksi

Englanninkielinen Sustainable and Autonomous Systems -maisteriohjelma

Oletko kiinnostunut kestävästä elämäntavasta ja autonomisista järjestelmistä? Haluatko oppia rakentamaan robottiratkaisuja eri teollisuudenaloille, kuten tuotantoon, energiaan, kuljetukseen ja logistiikkaan? Haluatko laajentaa asiantuntemustasi älykkäisiin järjestelmiin, langattomaan viestintään, tietokonenäköön tai muihin ympäristön havainnointiin käytettävissä tekniikoissa?

Uusia näkökulmia tieto- ja viestintätekniikkaan

Sustainable and Autonomous Systems on uusi maisteriohjelma, jossa koulutetaan autonomisten järjestelmien asiantuntijoita, jotka ottavat huomioon kestävän kehityksen tarpeet ja mahdollisuudet järjestelmien kehittämisessä.Autonomisilla järjestelmillä pystytään etsimään uusia ratkaisuja esimerkiksi energiankeruuseen, älykkäisiin kaupunkeihin ja yhteisöihin, paikannusjärjestelmiin, tekoälyn ja koneoppimisen konsepteihin sekä järjestelmien kyberturvallisuuteen.

Tutkinnon suoritettuasi pystyt kehittämään kestäviä ja eettisiä ratkaisuja ja tuottamaan uutta tietoa yhteiskunnan ja teollisuuden hyödyksi. Lisäksi saat arvokkaita uravalmiuksia, kuten ongelmanratkaisu- ja päätöksentekotaitoja, työkokemusta kansainvälisissä tiimeissä, projektinhallintaa ja yrittäjähenkistä lähestymistapaa.

Koulutus on Vaasan yliopiston ja Oulun yliopiston yhteistoteutus. Voit rakentaa ainutlaatuisen opintopolun, jossa yhdistyvät näiden kahden vahvan tekniikan alan yliopiston kurssit samaan aikaan. Ohjelmassa käytetään erilaisia moderneja opetusmenetelmiä; kampuksella järjestettävien kurssien lisäksi hyödynnetään esimerkiksi hybridiopetusta ja virtuaalisia ratkaisuja.

Vaasan yliopiston opiskelijoita opetustiloissa

Application instructions and admission criteria

Hae ohjelmaan

Lisätietoja ohjelmasta ja tarkat valintaperusteet näet Opintopolku.fi-palvelusta.

Kysy lisää!

Lisätietoa hakemisesta: admissions@uwasa.fi

Lisätietoa ohjelman sisällöstä:

Kuva
Mohammed Elmusrati

Mohammed Elmusrati

Professori, tietoliikennetekniikka
Tekniikan ja innovaatiojohtamisen yksikkö, Tietoliikennetekniikka
Puhelin
+358294498275
Toimisto
Fabriikki F378
Avaa profiilisivu
Kuva
Kati Kangasniemi

Kati Kangasniemi

Koulutusasiantuntija
Yliopistopalvelut, Opiskelun ja koulutuksen palvelut
etunimi.sukunimi@uwasa.fi
Puhelin
+358294498154
Toimisto
Fabriikki F418
Avaa profiilisivu