Heini Pensar

Yliopistonlehtori, johtaminen, kauppatieteet

Kauppatieteiden maisteri, Tohtorikoulutettava
Johtamisen yksikkö, Henkilöstöjohtaminen
etunimi.sukunimi@uwasa.fi
029 449 8540
Wolffintie 34, 65200 Vaasa
Ankkuri 3.krs

Olen jatko-opiskelija Vaasan yliopiston henkilöstöjohtamisen tutkimusryhmässä. Väitöskirjani aihe liittyy hyvinvoinnin johtamiseen etä- ja hybridityössä, ja erityisesti tutkin työn ja muun elämän yhteensovittamista tulevaisuuden työssä. Toimin osana LEADIS -tutkimusprojektia, jossa kehitämme tulevaisuuden työmalleja yhdessä yrityskumppaneiden kanssa.
Toimin projektipäällikkönä VME Interaction Design Environment -hankkeessa, jonka tarkoituksena on tarjota yrityksille ja oppilaitoksille käyttöliittymien kehitysympäristö. Projektin laboratoria sijaitsee Technobotniassa, ja se tarjoaa teknologia mm. katseenseurantaan, augmentoidun ja virtuaaliympäristöjen kehittämiseen, sekä käyttöliittymien optimointiin.

Minulla on lähes parinkymmenen vuoden tausta IT-ja konsultointialalla, jossa olen toiminut toiminut tulosvastuullisissa esihenkilö- ja jotamistehtävissä kansainvälisissä organisaatioissa ja hankkeissa. Erityistä kokemusta minulla on muutosjohtamisessa, prosessien ja toimintamallien kehittämisessä sekä strategisessa suunnittelussa. Opintojen ohella teen myös koulutus- ja konsultointitoimeksiantoja.
Työkielenä käytän päivittäin suomea, ruotsia ja englantia.

Kotona olen myös eräänlainen projektipäällikkö, kun olen viiden nuoren lapsen äiti. Nuorimmat ovat kaksoset, joten vilinää riittää. Aina kun aikaa löytyy, lähden pitkälle lenkille, soittelen pianoa, opettelen ratsastusta tai luen jotain hyvää kirjaa.

Julkaisut ja asiantuntijatehtävät

» Tutkimustietokanta SoleCRIS