Antti Kettu

Vetelin Energian toimitusjohtaja
Antti Kettu

”Aloitin MBA-opinnot, koska halusin saada paremmat valmiudet yrityksen johtamiseen ja kehittämiseen. Vertailin koulutuksien sisältöjä eri yliopistoissa ja Vaasan yliopiston Executive Educationin tarjonta oli sitä mitä hain. Se oli myös luonnollinen valinta, olenhan opiskellut ja aloittanut työurani Vaasassa.

Opintojen sisältö on monipuolinen ja hyödyllinen. Olen soveltanut oppeja käytännön työssä heti lähipäivien jälkeen. Johtajuus-moduulin kriisiviestinnän luennoitsija tarjosi erittäin hyviä reaaliaikaisia neuvoja, kun aihe konkretisoitui viime keväänä koronan aiheuttamien sulkutoimien myötä. Toimitusjohtajana on hyvä ymmärtää myös HR-prosesseja ja henkilöstön paremman osaamisen ja hyvinvoinnin myötä saatavaa kasvua. Strateginen talousjohtaminen puolestaan on erittäin kriittinen osa yrityksen taloudellista johtamista ja tarjoaa paljon uutta näkökulmaa.

Suosittelen opintoja kaikille, jotka haluavat kehittyä johtajina. Erityisen antoisana pidän verkostoitumista muiden yritysten ammattilaisten kanssa. Keskustelut ja case-tutkimukset tarjoavat erittäin paljon uutta näkemystä.”