Nora Möttönen

Toimitusjohtaja, Alfen Elkamo
Diplomi-insinööri 2013, sähkötekniikka. Kauppatieteiden maisteri 2015, tuotantotalous.
Nora Möttönen

Mitä muistat hyvällä opinnoista ja opiskeluajoista?

Opiskelijajärjestöissä aktiivisesti mukana olleena opiskeluaikojen parasta antia olivat myös mahtavat tapahtumat ja huikeat kokemukset, wappua unohtamatta. Niistä saisi melkein romaanin. Sain tutustua upeisiin ihmisiin, joista usean kanssa olen vieläkin tekemisissä.

Työurasi: mitä teet tällä hetkellä? Millaista työsi on?

Siirryin lokakuussa 2020 operatiiviseksi johtajaksi (COO) Alfen Elkamolle, keväällä 2022 nimitettiin myös virkaa tekeväksi toimitusjohtajaksi ja 1.7.2022 alkaen olen ollut Alfen Elkamon CEO. Ennen Alfen Elkamolle siirtymistä työskentelin tuotantojohtajana Escarmatissa.

Tällä hetkellä työhöni kuuluu hollantilaisomisteisen yrityksen johtaminen. Yrityksessämme työskentelee noin 100 henkeä kokoonpanotehtaallamme sekä ohutlevytehtaallamme. Tuotteitamme ovat puistomuuntamot erilaisiin tarpeisiin ja pienjänniteskeskukset. 

Parasta työssäni on nähdä tyytyväinen asiakas, mikä edellyttää koko organisaation saumatonta yhteistyötä alusta loppuun. Kun se onnistuu, fiilistä ei voi edes kuvata. Meillä on töissä joukko rautaisia ammattilaisia, jotka osaavat myös nauraa.

Tärkein oivalluksesi yliopistossa? 

Kaiken voi oppia, kun tarpeeksi haluaa, eikä ongelmien kanssa pidä jäädä yksin.