Toni Iskanius

Engagement Manager, Kainos
Kauppatieteiden maisteri 2017, pääaineena rahoitus.
Toni Iskanius

Mitä opiskelit Vaasan yliopistossa? Koska aloitit opiskelun ja koska valmistuit? 

Päädyin opiskelemaan Vaasaan yhteishaun kautta. Valmistauduin pääsykokeisiin samaan aikaan ylioppilaskirjoitusten kanssa ja pääsin onnekseni sisään ensimmäisellä kerralla. 

Aloitin kandiopinnot syksyllä 2009. Valmistuin kauppatieteiden maisteriksi, pääaineena rahoitus, vuonna 2017. Työskentelin opintojen ohessa sekä suoritin asepalveluksen ensimmäisen vuoden opintojen jälkeen. 

Mitä muistat hyvällä opinnoista ja opiskeluajasta? 

Hyvä yhteishenki opiskelijoiden keskuudessa. Monet tapahtumat niin yliopistolla kuin vapaa-aikana ovat jääneet positiivisesti mieleen. Myös vaihto Shanghaissa kevätlukukaudella 2013 oli yksi opiskeluajan huippuhetkistä. Tärkein oivallus yliopistossa minulle oli uuden tiedon etsiminen ja tutkimustiedon kriittinen tarkastelu.

Millaista työsi on? 

Työskentelen projektipäällikkönä hr sekä taloushallinnon SaaS järjestelmäratkaisujen parissa. Työ on hektistä ja tarkkaa suunnittelua vaativaa. Työskentelen pääsääntöisesti isojen kansainvälisten yritysten kanssa, painopisteenä pohjoismaat ja muu Eurooppa. Työssä korostuu tiimityöskentelytaidot. It-ala tarjoaa haasteita eri koulutustaustan omaaville ammattilaisille.