Toni Iskanius

Engagement Manager
Toni Iskanius on valmistumisen jälkeen työskennellyt it-alalla, Opiskeluajoista Toni muistaa lämmöllä opiskelijoiden hyvää yhteishenkeä sekä vaihtoa Shanghaissa.
Toni Iskanius

Mitä opiskelit Vaasan yliopistossa? Koska aloitit opiskelun ja koska valmistuit? 

Aloitin kandiopinnot syksyllä 2009. Valmistuin kauppatieteiden maisteriksi, pääaineena rahoitus, vuonna 2017. Työskentelin opintojen ohessa sekä suoritin asepalveluksen ensimmäisen vuoden opintojen jälkeen. 

Miksi Vaasan yliopisto? Mistä tulit tänne opiskelemaan? 

Päädyin opiskelemaan Vaasaan yhteishaun kautta. Valmistauduin pääsykokeisiin samaan aikaan ylioppilaskirjoitusten kanssa ja pääsin onnekseni sisään ensimmäisellä kerralla. Kuten monet opiskelutoverini olen kotoisin pääkaupunkiseudulta. 

Mitä muistat hyvällä opinnoista ja opiskeluajasta? 

Hyvä yhteishenki opiskelijoiden keskuudessa. Monet tapahtumat niin yliopistolla kuin vapaa-aikana ovat jääneet positiivisesti mieleen. Myös vaihto Shanghaissa kevätlukukaudella 2013 oli yksi opiskeluajan huippuhetkistä. 

Työurasi: mikä on nykyinen nimikkeesi, työnkuvasi ja työpaikkasi? 

Engagement Manager, Kainos. Työskentelen projektipäällikkönä hr sekä taloushallinnon SaaS järjestelmäratkaisujen parissa. 

Millaista työsi on? 

Työ on hektistä ja tarkkaa suunnittelua vaativaa. Työskentelen pääsääntöisesti isojen kansainvälisten yritysten kanssa, painopisteenä pohjoismaat ja muu Eurooppa. Työssä korostuu tiimityöskentelytaidot. 

Mitä työssäsi on parasta? Entä ikävintä? 

Parasta on ehdottomasti ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. Ikävintä on aikataulupaineiden tuottama stressi. 

Huippukohtia työuran aikana? 

En koe, että urallani on ollut varsinaisia huippukohtia vaan olen nauttinut matkasta ja haasteista. It-ala tarjoaa haasteita eri koulutustaustan omaaville ammattilaisille. 

Tärkein oivallus/oppisi yliopistossa?

Uuden tiedon etsiminen ja tutkimustiedon kriittinen tarkastelu.
 

Toni Iskanius

Opinnot: Kauppatieteiden maisteri, 2017 rahoitus
Työ: Engagement Manager, Kainos