Kesäkuun ja joulukuun todistustenjakopäivänä järjestettävä publiikki on akateemisten yksiköiden yhteinen juhla, jossa jaetaan tutkintotodistuksen kaikille kesäkuussa ja joulukuussa maisteriksi tai diplomi-insinööriksi valmistuville. Myös tohtoriksi tai lisensiaatiksi valmistuvat voivat halutessaan osallistua publiikkiin. Etäpubliikkiin ovat kaikki halukkaat tervetulleita.

Seuraava publiikki järjestetään etäjuhlana pe 18.6.2021 klo 13.

 

Kesäkuun 2021 etäpubliikki

Kesäkuun 2021 publiikki järjestetään Zoomin välityksellä etäjuhlana pe 18.6. klo 13 alkaen. Juhlan kesto on noin puoli tuntia.

Tapahtumaan ei ole ilmoittautumista. Kutsu lähetetään kaikille 18.6. maistereiksi, diplomi-insinööreiksi, lisensiaateiksi tai tohtoreiksi valmistuville opiskelijoille. Voit halutessasi välittää kutsun eteenpäin läheisillesi. Etäpubliikkiin ovat kaikki halukkaat tervetulleita.

Osallistu juhlaan TÄSTÄ. Tervetuloa!

------------------------

Alla olevat tiedot ja ohjeet eivät päde korona-ajan etäpubliikkiin.

 

Tilaisuuden sisältö ja kesto

Todistustenjaon lisäksi publiikin ohjelmaan sisältyy yliopiston rehtorin ja akateemisten yksiköiden dekaanien lyhyet puheet. Tilaisuus kahvitarjoiluineen kestää valmistujien määrästä riippuen noin 1,5 tuntia.

Publiikkitilaisuus järjestetään auditorio Levónissa, ja se alkaa klo 14.00. Tilaisuuden jälkeen tarjoillaan kakkukahvit ravintola Mathildassa. Muutokset ovat kuitenkin mahdollisia, joten tarkistathan yliopiston verkkosivuilta publiikkia koskevat uutiset.

Levónin ensimmäiset penkkirivit on varattu valmistuville. Kunkin akateemisen yksikön valmistuvat istuvat tutkinnon mukaisesti aakkosjärjestyksessä ja tuolit on merkitty nimilapuin. Perheenjäsenet ja ystävät voivat istuutua salissa vapaasti muille kuin varatuille penkkiriveille.

Akateemisten yksiköiden dekaanit jakavat todistukset yksiköstään valmistuville. Dekaani pitää ensin lyhyen puheen ja todistustenjako alkaa sen jälkeen tutkinnoittain.

HUOM! Kaikille publiikkiin ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse tarkemmat ohjeet todistustenjaosta noin viikkoa ennen tilaisuutta.

Paljon ihmisiä istuu isossa auditoriossa

Ilmoittautuminen

Valmistuneiden läsnäolo publiikissa on erittäin toivottavaa. Voit ilmoittautua publiikkiin todistuspyyntölomakkeella lomakkeen jättämisen yhteydessä. Tilaisuudesta ei lähetetä erillistä kutsua valmistuville, vaan ilmoittautumiseksi riittää todistuspyyntölomakkeen kohdan rastittaminen.

Voit kutsua mukaan muutaman vieraan, esimerkiksi perheenjäseniä ja ystäviä. Ilmoita myös vieraiden lukumäärä todistuspyyntölomakkeella.

Mikäli olet ilmoittautunut publiikkiin, mutta sairastut tai haluat muuten peruuttaa osallistumisesi, ilmoitathan siitä yksikkösi/koulutusohjelmasi opintohallintoon. Todistuksesi toimitetaan tällöin postitse tai voit noutaa sen itse akateemisesta yksiköstäsi.

Pukeutuminen

Siisti juhlapukeutuminen on publiikissa suotavaa. Miehillä tämä tarkoittaa pukua tai pikkutakkia ja naisilla esimerkiksi mekkoa, hametta tai housupukua.

Lisätietoja publiikista

Elisa Ylikoski
Assistentti, ylimmän johdon palvelut

Yliopistopalvelut, Henkilöstön ja ylimmän johdon palvelut

  • etunimi.sukunimi@uwasa.fi
  • 029 449 8350
  • Tritonia torni 4. Krs

Oliko tästä sivusta sinulle hyötyä?