Kansainvälisen kokemuksen merkitys on kasvanut niin työ- kuin yksityiselämässäkin. Vaasan yliopistossa koulutetaan johtajia ja asiantuntijoita, joilla on valmiudet toimia kansainvälisissä tehtävissä ja monikulttuurisissa toimintaympäristöissä.

Tarjoamamme palvelut kansainvälisille opiskelijoille ovat hyvällä tasolla, kuten erilaisissa arvioinneissa ja akkreditoinneissa on myös todettu (EPAS, International Student Barometer). Kansainvälisissä maisteriohjelmissa opiskelu tapahtuu monikulttuurisessa ympäristössä. Voimme luvata, että Vaasan yliopistossa kaikille opiskelijoille on tarjolla tapoja vahvistaa kansainvälistymisvalmiuksiaan.

Kevään 2020 kv-tutorit.

Kansainvälinen tutorointi

Kansainväliset tutorit ovat uusien ulkomaalaisten opiskelijoiden sosiaalisen elämän tärkeä osa. Tutorit tutustuttavat opiskelijoita suomalaiseen kulttuuriin ja auttavat käytännön asioissa.

Vaasan Yliopistoon saapuu syksyisin noin 300 uutta opiskelijaa, ympäri maailmaa. Joukossa on vaihto-opiskelijoita, sekä kansainvälisiä tutkinto-opiskelijoita. Lisäksi joka kevät yliopistoon saapuu noin 70 vaihto-opiskelijaa. Moni lähtee kotimaastaan ensimmäistä kertaa, joten kv-tutoreilla on suuri vaikutus opiskelijoiden viihtyvyyteen Vaasassa.

Lisätietoja löydät englanninkielisiltä sivuilta.

Tärkeitä päivämääriä tutoroinnissa, syksy 2021:

  • Haku aukeaa: 26.3.2021
  • Tutor-haastattelut: 
  • Tutorkoulutus: Toukokuussa
  • Viralliset saapumispäivät: 
  • Orientaatiopäivät: 

Yhteystiedot

incoming.international(at)univaasa.fi

tai 

international.affairs(at)univaasa.fi

 

 

Oliko tästä sivusta sinulle hyötyä?