Vaasan yliopiston liiketoimintaosaamisen tohtoriohjelma sai tunnustusta – valittiin osaksi ...

Uutisen oletuskuva
Liiketaloustieteiden tohtorikoulutusohjelmien verkosto EDAMBA on hyväksynyt Vaasan yliopiston kauppatieteellisen tiedekunnan liiketoimintaosaamisen tohtoriohjelman jäsenekseen. Verkostossa on jäseniä 26 eri maassa, joista suurin osa Euroopassa.
– Jäsenyys on tunnustus Vaasan yliopiston liiketaloustieteen alan tohtorinkoulutuksen laadulle, sanoo professori Jorma Larimo, joka toimii liiketoimintaosaamisen tohtoriohjelman vetäjänä.
Jäsenyys EDAMBA:ssa on kiinnostava mahdollisuus myös jatko-opiskelijoille. He voivat esimerkiksi osallistua EDAMBA:n vuosittaiseen väitöskirjakilpailuun.

EDAMBA:n hyväksymispäätöksen mukaan Vaasan yliopiston liiketoimintaosaamisen tohtoriohjelma on hyvin organisoitu, sen kurssit ovat relevantteja ja ohjelman tohtorikoulutettavat ovat tyytyväisiä saamaansa tukeen. Lisäksi tohtoriohjelma kiinnostaa myös kansainvälisesti – ulkomaalaisten opiskelijoiden osuus jatko-opiskelijoista on kasvanut selvästi viime vuosina.

EDAMBA kehittää liiketalousalan tohtorikoulutuksen yhteisiä arvoja, standardeja, käytäntöjä ja kriteereitä, joilla arvioidaan tohtoriopintojen laatua.

– Jäsenenä pääsemme keskustelemaan muiden eurooppalaisten tohtoriohjelmien edustajien kanssa. Saamme aiempaa nopeammin tietoa erilaisista tohtorikoulutukseen liittyvistä suunnitelmista, kehitysnäkymistä ja ehdotuksista, Larimo mainitsee.

Vaasan yliopiston jäsenyys EDAMBA:ssa on myös kiinnostava mahdollisuus kauppatieteellisen tiedekunnan tohtorikoulutettaville. Jatko-opiskelijat voivat esimerkiksi hakea EDAMBA:n kesäakatemiaan sekä osallistua väitöstutkimuksillaan EDAMBA:n vuosittaiseen väitöskirjakilpailuun.

EDAMBA:a hallinnoidaan EIASM:n (European Institute for Advanced Studies in Management) kautta.

EDAMBA:n verkkosivut: www.edamba.eu

Lisätiedot: Professori Jorma Larimo, Vaasan yliopisto, p. 029 449 8464, jorma.larimo(at)uwasa.fi

Mitä mieltä olit jutusta?