Ajankohtaista avoimesta

Uutisen oletuskuva
Vaasan yliopiston avoimen yliopiston ajankohtaistiedote.

Ajankohtaista avoimesta 19.8.2014

www.uwasa.fi/avoin

Avoin yliopisto

Lukuvuosi käyntiin avoimessa yliopistossa

Ilmoittautuminen avoimen yliopiston lukuvuoden 2014-2015 opintoihin käynnistyi jälleen vilkkaasti elokuun puolivälissä. Avoimen yliopiston opinnot houkuttelevat opiskelijoita niin Vaasasta kuin ympäri Suomen. Tutustu opintoihin verkkosivuillamme www.uwasa.fi/avoin ja tee ilmoittautuminen. Opintokokonaisuuksilla ja yksittäisillä kursseilla on vielä paikkoja vapaana. 

Tutustu tarkemmin opintotarjontaamme

Uusi energia-alan liiketoimintaan keskittyvä kokonaisuus

Liiketoimintaosaaminen energia-aloilla, 25-26op on avoimessa opistossa syksyllä alkava täysin uusi opintokokonaisuus. Opintojen tavoitteena on antaa perustiedot ja näkökulmia energia-alojen liiketoiminnasta. Koulutus sopii erityisesti työssään energia-asioiden kanssa tekemisissä oleville henkilöille sekä kaupallisen alan opiskelijoille.

Lue lisää

Energiateema esillä myös Sanomalehtiyliopistossa

Sanomalehtiyliopiston opintojakso ”Puhdas tulevaisuus sähkötekniikalla” toteutetaan syksyllä 2014 Vaasan yliopiston avoimen yliopiston, Vaasan yliopiston sähkö- ja energiatekniikan oppiaineen, professori Timo Vekaran ja sanomalehti Pohjalaisen yhteistyönä. Teemaan liittyvät artikkelit ilmestyvät sanomalehti Pohjalaisessa ja ne käsittelevät energia-alaa mm. erilaisten alan trendien, tekniikoiden sekä haasteiden kautta. Ensimmäinen artikkeli ilmestyy 6.10.

Lue lisää Sanomalehtiyliopistosta

Ikääntyvien yliopisto syksyllä 2014

Syksyn 2014 ikääntyvien yliopistossa keskitytään sukututkimusta, siirtolaisuutta, nälkävuosia ja sotalapsia käsitteleviin aihepiireihin. Luennoille ovat tervetulleita kaikki iästä ja koulutus/ammattitaustasta riippumatta. Luennot alkavat tiistaina 7.10. sukututkimusta käsittelevällä luennolla.

Lue lisää

Maksuton opetus Vaasan yliopiston tutkinto-opiskelijoille

Tänäkin vuonna Vaasan yliopiston läsnä olevat perustutkinto-opiskelijat voivat osallistua maksutta osaan avoimen yliopiston opintoja. Opintoihin ilmoittautuminen tapahtuu WebOodissa ja on mahdollista 45 päivää ennen opintojakson alkua.

Tutustu tutkinto-opiskelijoille maksuttomaan opintotarjontaan

 

Ilahduta läheistäsi hyödyllisellä lahjalla - tilaa avoimen yliopiston lahjakortti

Ilahduta ystävääsi tai sukulaistasi avoimen yliopiston lahjakortilla. Lahjakortin vastaanottaja voi käyttää lahjakortin arvonsa suuruisena mihin tahansa Vaasan yliopiston avoimen yliopiston omasta opintotarjonnasta.

Lue lisää

Tilaa lahjakortti

Opiskelijapalvelut ja opintojen ohjaus apunasi

Opiskeluun liittyvissä käytännön asioissa saat apua opiskelijapalveluista. Voit myös varata ajan opintojen ohjaajalle, joka on apuna kaikissa opintojen vaiheissa ja auttaa yksilöllisen opintosuunnitelman laatimisessa.

Lue lisää

 

Poimintoja ajankohtaisista opinnoistamme:

HUOM! Opinnot alkavat pian, joten ilmoittaudu niihin heti. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet linkistä aukeavissa kurssikuvauksissa.

Liiketoimintaosaaminen energia-aloilla, 25–26 op

Viestintätieteiden opintokokonaisuus, 25 op (Verkko-opintoina)

Talousoikeuden perusopinnot, 25 op

Talousoikeuden aineopinnot, 25 op

Johtamisen juridiikan opintokokonaisuus, 25 op

Tutustu kaikkiin opintoihin verkkosivuillamme uwasa.fi/avoin/opintotarjonta

 

Vaasan yliopiston avoin yliopisto

Postiosoite: PL700, 65101 VAASA
Käyntiosoite: Wolffintie 34, Luotsi-rakennus, 2 krs., 65200 VAASA
Opiskelijapalvelu: avoinyo@uwasa.fi, p. 029 449 8190

Mitä mieltä olit jutusta?