Päivitetty 22.9.2023 | 09:09

Teematapahtuma: "Nyt tarvitaan markkinointia! Miksi menestyksen edellytyksiä ei riittävästi huomioida Suomessa?"

Aika
Ma 19.9.2016 | 16:00 - 18:00

Tervetuloa teematapahtumaan ” Nyt tarvitaan markkinointia! Miksi menestyksen edellytyksiä ei riittävästi huomioida Suomessa?”

Tapahtuma järjestetään Vaasassa Bock's Corner Breweryssä maanantaina 19.9. klo 16:00-18:00. Alustajana toimii Anne Korkiakoski ja kommentoijana Peter Fagerholm. Aiheena on markkinoinnin, strategian ja liikevaihdon välinen yhteys.

Anne Korkiakoski on toiminut vuoteen 2014 Koneen markkinointijohtajana ja sitä ennen Elisan viestintä- ja markkinointijohtajana kuten myös mainostoimisto EuroRSCG:n Suomen ja pohjoismaiden johtajana. Nykyään Anne on hallitusammattilainen ja hän on paneutunut erityisesti markkinoinnin ja liikevaihdon suhteeseen. Hänen mielestään tätä ei osata Suomessa johtaa varsinkaan markkinoinnin strategisella tasolla.

Peter Fagerholmilla on runsaasti kokemusta markkinoinnin strategisesta roolista Snellmanin markkinointijohtajana ja tällä hetkellä hän toimii toimitusjohtajana innovatiivisessa ja laajenevassa Friends & Brgrsissä. Varaa aika kalenteriin ja tule mukaan inspiroitumaan!

Tilaisuuden järjestävät Vaasan yliopiston ja Hankenin markkinoinnin laitokset. Teematapahtuma on avaus Bock’s Cornerissa toteutettaville teematilaisuuksille, joissa käsitellään alueen yritysten tulevaisuuden haasteita.

Ilmoittaudu mukaan linkistä: https://www.lyyti.in/Miksi_Suomalaiset_eivat_menesty_Onko_syy_markkinoinnissa_6183/fi

Tilaisuus on kaksikielinen ja osoite on Gerbyntie 18, 65230 Vaasa. Lisätietoja antaa Katarina Hellén sähköpostitse (katarina.hellen@uwasa.fi) tai puhelimitse 050 354 6075.

Tervetuloa!