Kesäkuun todistustenjakopäivänä järjestetään erillinen maisterivalmistujaisjuhla, jossa juhlitaan kaikkia koko lukuvuoden 2015-2016 aikana valmistuneita maistereita ja diplomi-insinöörejä.

Maisterivalmistujaisjuhla järjestetään keskiviikkona 22.6.2016 klo 18.00 ravintola Mathildassa. Illalliskortin hinta on 40 euroa/henkilö. Juhlaan ilmoittaudutaan ja illalliskortit maksetaan oheisen linkin kautta 12.6.2016 mennessä.

Ilmoittautumislomake

Maisterivalmistujaisjuhla on oiva tapa juhlia suoritettua tutkintoa perheen ja ystävien kanssa. Juhlaan voi osallistua yksin, kaksin tai suuremmalla porukalla.

Iltatilaisuudessa nautitaan kolmen ruokalajin illallinen, ja tilaisuuden ohjelmaan kuuluu akateemisen, iloisen yhdessäolon lisäksi muun muassa musiikkia ja puheita.

Maisterivalmistujaisjuhla on tarkoitettu kaikille valmistuneille. Juhlaan lähetetään huhti-toukokuussa kirjallinen kutsu kaikille kuluneen lukuvuoden aikana valmistuneille maistereille ja diplomi-insinööreille. Kutsussa kerrotaan tarkemmin illalliskortin lunastamisesta sekä tilaisuuteen ilmoittautumisesta ja muista yksityiskohdista. Huhti- ja toukokuun valmistumispäivinä valmistuvat saavat kutsut tutkintotodistusten mukana ja kesäkuussa valmistuville kutsut toimitetaan viimeisen todistuspyyntöpäivän jälkeen.

Lisätietoja tilaisuudesta:
http://www.uwasa.fi/fi/for/student/studies/graduation/graduationdays/celebratorydinner/
Linda Westerlund, puh. 029 449 8076, etunimi.sukunimi(at)uwasa.fi