Päivitetty 22.9.2023 | 09:09

Ikääntyvien yliopiston luento: Työelämä nyt - miten tähän on tultu?

Aika
Ti 19.3.2013 | 15:00 - 16:30

Ikääntyvien yliopiston luentosarja kevään 2013 teemaluento:

Työelämä nyt - miten tähän on tultu?

Aika: Tiistai 19.3. klo 15.00 – 16.30
Aihe: Työelämä nyt - miten tähän on tultu?
Paikka: Auditorio Wolff, Tervahovi, Vaasan yliopisto (Wolffintie 34, Vaasa)
Luennoitsija: Professori Juha Siltala

Lue lisää ikääntyvien yliopiston kevään 2013 luentosarjasta

Ikääntyvien yliopiston kevään 2013 luentosarjan teemana on Tulevaisuuden tiellä - päämäärä tuntematon. 19.3. luennoimassa on professori Juha Siltala. Luennot ovat avoimia kaikille riippumatta pohjakoulutuksesta tai ammattitaustasta. Opiskelumahdollisuus on suunnattu erityisesti ikääntyville, mutta ikärajoja osallistumisille ei aseteta.

Professori Juha Siltala tunnetaan näkyvänä yhteiskunnallisena keskustelijana ja yhteiskuntakriitikkona. Hän on arvostellut terävästi “turbokapitalismiksi” ja “hyperkilpailuksi” kutsumaansa nykyistä työelämää ja kantanut huolta ihmisten hyvinvoinnista sen armoilla. Suurta kohua herättänyt teos Työelämän huonontumisen lyhyt historia (2004) perustuu suomalaisten työläisten haastatteluihin ja maalaa synkän kuvan 2000-luvun työelämästä, jossa yksisilmäistä taloudellista etua ajavat yritykset polttavat työntekijänsä loppuun. (Lähde: Wikipedia). Lisätietoa aiheesta: Juha Siltala, sähköposti jhsiltal(at)mappi.helsinki.fi

 

Ilmoittautumiset ja maksut

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella Vaasan kesäyliopistoon. Lomake
löytyy osoitteesta www.vaasankesayliopisto.fi . Ilmoittautua voi myös luentojen yhteydessä paperilomakkeella. Luentosarjan osallistumismaksu on 20 €. Yksittäisen luennon hinta on 10 €.
Maksu laskutetaan. Vaasan yliopiston opiskelijoille luennot ovat maksuttomia opiskelijakortilla.