Liity tiiviiseen yhteisöömme

Inspiroiva ja hyvinvoiva työyhteisö

Image
Työyhteisö

Haluatko olla osa tiivistä työyhteisöä, jossa voit inspiroitua yhä uudelleen ajankohtaisesta tutkimuksesta ja kehityksestä?

Haluatko olla osa organisaatiota, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen?

Tarjoamme mahdollisuuden menestyksekkään yliopistouran rakentamiseen kansainvälisessä ja monimuotoisessa yhteisössä. Arvomme – rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus – ohjaavat toimintaamme arjessa, ja rakentavat pohjan yhteiselle hyvinvoinnillemme tänään ja tulevaisuudessa.

Työn, työolojen ja koko yliopiston yhteisöllisyyden kehittäminen on meille tärkeää. Henkilöstön hyvinvointi on toimintamme menestyksen edellytys, ja siksi seuraamme ja kehitämme sitä säännöllisesti. Vuoden 2019 työhyvinvointikyselyn tuloksien perusteella erityisesti lähiesimiestyö ja yliopiston yhteisöllisyys koettiin yhteisömme vahvuuksiksi.

Image
Kaunis kampus

Edistämme työntekijöidemme kokonaisvaltaista työhyvinvointia ja töissä jaksamista muun muassa tarjoamalla kuntoilu- ja kulttuuriseteleitä, laajan työterveyshuollon palveluita sekä monipuolisia mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen. Myös joustavat työaikajärjestelyt tukevat työssä jaksamista. Tuemme työn ja muun elämän yhteensovittamista.

Meren rannalla lähellä keskustaa

Haaveiletko lounashetkestä laiturilla meren rannalla?

Yliopistomme sijaitsee Vaasan keskustan kyljessä Palosaarella, jossa on myös monta muuta korkeakoulua. Kampusalueella työskentelee yhteensä 900 ihmistä ja opiskelijoita on 10 000.

Kampuksella on lukuisia kohtaamispaikkoja ja nykyaikaisia työtiloja niin henkilökunnalle kuin opiskelijoille. Välimatkat rakennusten välillä ovat lyhyitä, ja kampusta ympäröi kaunis ja merellinen maisema.

HR Excellence in Research

Vaasan yliopistolle on myönnetty HR Excellence in Research -tunnustus kehittämistyöstä ja sitoutumisesta Euroopan kommission periaatteisiin tutkijoiden työhönotosta ja työoloista. Lue lisää: HR Excellence in Research

 

 

Tutustu työkavereihin

Image
Ojala

Hyvä sijainti

Kauppatieteiden tohtori Arto Ojala on kansainvälisen liiketoiminnan professori Vaasan yliopistossa. Hän toimi aiemmin yliopistonlehtorina ja post doc -tutkijana Jyväskylän yliopistossa. Ojalalla on tietojohtamisen dosentin arvo Tampereen yliopistosta sekä yrittäjyyden dosentin arvo Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulusta. 

Vaasan yliopistoon Ojalaa innosti hyvätasoinen kansainvälisen liiketoiminnan tutkimus. Yliopiston sijaintikin on hyvä, sillä Ojala on kotoisin Kauhajoelta, Etelä-Pohjanmaalta.

– Vaasan yliopistossa tehdään erinomaista tutkimusta kansainvälisessä liiketoiminnassa. Lisäksi yliopisto on hyvin poikkitieteellinen, mikä sopii hyvin omaan poikkitieteelliseen tutkimustaustaani. Olin seurannut jo pidempään, millaisia työtehtäviä täällä on tarjolla, Ojala kertoo.

Lue lisää

Ajassa kiinni oleva tutkimus

Image
Demmke

Christoph Demmke on Vaasan yliopiston julkisjohtamisen professori. Berliinistä Vaasaan saapunut Demmke on erittäin hyvin verkostoitunut ja ansioitunut tutkija, jonka keskeisenä osaamisalueina ovat julkisjohtaminen, hyvä hallinto ja eettiset kysymykset. Vaasaan hänet houkutti professuuri, joka on harvinainen yhdistelmä julkisjohtamista ja etiikkaa.

– Se on yhdistelmä, josta olen kiinnostunut ja johon tieteellinen osaamiseni liittyy. Olen myös aina arvostanut pienempiä hyviä yliopistoja. Vaasan yliopistolla on hyvä maine, Demmke sanoo.  Lue lisää

 

Verkostoitumisen ammattilainen viihtyy Vaasassa

Image
Mari K Niemi

Vaasan yliopiston InnoLab -tutkimusalustan johtaja Mari K. Niemi taitaa verkostoitumisen ja sparraa myös muita tieteentekijöitä viestimään ja luomaan suhteita potentiaalisiin kumppaneihin.

Useiden tutkimushankkeiden ja viiden ulkomaanvuoden jälkeen Niemestä alkoi tuntua, että oman kehittymisen kannalta käänne uralla olisi jälleen paikallaan. Vuosien varrella syntyneiden verkostojen kautta hän kartoitti eri vaihtoehtoja ja päätti lopulta hakea InnoLabin johtajan paikkaa. 

Niemi ei ole katunut valintaansa. - Olen viihtynyt Vaasassa mainiosti. Työ on todella mielenkiintoista. Sidosryhmät ovat ottaneet InnoLabin hyvin vastaan, ja monitieteinen yhteistyö yliopiston sisällä on käynnistynyt vilkkaana.

Niemi on ollut myös vaikuttunut yliopiston hyvästä yhteistyösuhteesta yritysmaailmaan. Samalla pidetään kuitenkin tiukasti kiinni laadukkaasta ja riippumattomasta tutkimuksesta. 

Lue lisää