Opiskelijaksi

Laadukasta ja työnantajien arvostamaa Koulutusta

Koulutamme vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita johtajia ja asiantuntijoita. Voit opiskella kauppatieteitä, tekniikkaa, hallintotieteitä sekä viestintätieteitä. Meiltä valmistuu uudella tavalla ajattelevia ja ennakkoluulottomia suunnannäyttäjiä.

Hae meille opiskelemaan

Meillä voit suorittaa kandidaatin, maisterin, diplomi-insinöörin tai tohtorin tutkinnon. Tarjoamme useita kokonaan englanninkielisiä maisteriohjelmia. Voit myös opiskella avoimessa yliopistossamme tai jo työelämässä ollessasi hankkia täydennyskoulutusta. Eri oppiaineisiin ja yliopisto-opiskeluun pääset tutustumaan verkossa järjestettävillä tutustumiskursseillamme.

Opiskelijaa
Avoimen yliopiston opiskelijaa
Kansainvälistä opiskelijaa
Opiskelijaa Vaasassa

6 hyvää syytä valita Vaasan yliopisto

Työnantajat arvostavat

Meiltä valmistuneet työllistyvät erinomaisesti ja työnantajat arvostavat Vaasan yliopistosta saatua tutkintoa. Tarjoamme kaikille opiskelijoille liiketoimintaosaamisen perusopinnot; bisnesäly on kilpailuetu alasta riippumatta.

Hello world!

Me emme mene maailmalle, olemme jo siellä. Voit tutustua ulkomaalaisiin opiskelijoihimme, opiskella englanniksi, lähteä vaihtoon tai hakea kesätöihin kansainvälisiin yrityksiin.

Opit ja onnistut

Monimuotoiset opintomme vastaavat modernin työelämän ja yhteiskunnan tarpeisiin. Lupaamme hyviä opettajia, korkeatasoista opetusta, tiiviitä työelämäyhteyksiä ja monipuolisia opetusmenetelmiä. Pakettiin kuuluvat myös uudet kaverit, aktiiviset kerhot ja ainejärjestöt sekä vaasalainen elämän helppous.

Meillä olet yksilö

Pääset opettajien ja professorien juttusille ilman pitkiä jonoja. Yliopistoyhteisö on tukenasi koko opiskelusi ajan, ja saat yksilöllistä ohjausta opintoihisi. Yhdessä luomme merkityksellisen huomisen.

Kaveria ei jätetä

Yliopistomme on tiivis yhteisö, jossa kaveria ei jätetä. Meillä on hyvä yhteishenki ja loistava ilmapiiri. Opiskelualan kaveripiiri on tukiverkkosi myös myöhemmin työelämässä, ja voit saada elinikäisiä ystäviä.

Energiaa Vaasasta

Opiskelet meren rannalla aivan keskustan lähellä. Vaasasta löytyy Suomen suurin energia-alan yrityskeskittymä, rutkasti työpaikkoja, kuusi korkeakoulua sekä tutkitusti onnellisia ja energisiä ihmisiä.

Vaasan yliopisto sosiaalisessa mediassa