Ylimääräinen voucherhaku pandemiatilanteessa 2021

Olemme avanneet ylimääräisen mahdollisuuden hakea Vaasan yliopiston harjoitteluvoucheria pandemia-tilanteessa. Tavoitteena on tukea opiskelijoita tässä haastavassa tilanteessa saamaan oman alan harjoittelupaikkoja.

Haku toteutetaan kahdessa vaiheessa. Ensimmäisen vaiheen hakuaika on 1.5.-30.6.2021. Toisen vaiheen hakuaika on 1.8.-31.10.2021 tai niin kauan kuin vouchereita riittää. Haku tapahtuu jatkuvan haun periaatteella ja vouchereita myönnetään tässä ensimmäisessä hakuvaiheessa enintään 12 kpl hakujärjestyksessä vuonna 2021 alkaviin harjoitteluihin. Toisessa vaiheessa myönnettävien vouchereiden määrä tarkentuu käytettyjen vouchereiden määrän mukaan.

Voit hakea harjoitteluvoucheria, mikäli täytät voucherin saamisen ehdot (katso tarkemmat ehdot sivulta Vaasan yliopiston harjoitteluvoucher) ja olet saanut hankittua sellaisen harjoittelupaikan, joka alkaa vuonna 2021 ja joka edellyttää harjoitteluvoucheria. Ennen päätöksen tekemistä opiskelijan opintojen tilanne tarkistetaan opiskelijatietojärjestelmästä. Opiskelija ei voi valmistua harjoittelun aikana. Tukea ei voi hakea takautuvasti jo alkaneeseen harjoitteluun.

Hakeminen tapahtuu lähettämällä avoin hakemus osoitteeseen: harjoittelu(at)uwasa.fi.

Hakemuksesta tulee käydä ilmi:

  1. Hakijan nimi
  2. Opiskelijanumero
  3. Koulutusohjelma
  4. Suoritettujen opintojen opintopistemäärä (vähintään 160 op tai maisterivaiheen opinnot)
  5. Työnantaja
  6. Harjoittelun ajankohta
  7. Perustelu voucherin tarpeelle

Hakemuksen toimitettuaan hakija saa täytettäväkseen harjoitteluhopsin ja työnantajalle toimitettavan työnantajatietolomakkeen. Lomakkeet tulee palauttaa viiden (5) arkipäivän kuluessa harjoittelu(at)uwasa.fi-osoitteeseen, muuten hakemus raukeaa. Mikäli voucherin ehdot täyttyvät, hakijalle myönnetään harjoitteluvoucher (arvo 1800 €) kyseiseen harjoitteluun ja harjoittelusta laaditaan virallinen harjoittelusopimus yliopiston, työnantajan ja opiskelijan välillä Vaasan yliopiston Urapalveluiden toimesta. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Tieto päätöksestä ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse.

Lisätietoja:

  • harjoittelu(at)uwasa.fi
  • Katri Pöntinen, Urapalveluiden amanuenssi, katri.pontinen(at)uwasa.fi, 029 449 8443
  • Sunna Vainiomaa, Urapalveluiden asiantuntija, sunna.vainiomaa(at)uwasa.fi, 029 449 8173