Lusardi and Kalmi
Vaasan yliopiston kunniatohtori, professori Annamaria Lusardi ja professori Panu Kalmi vetävät yhdessä uutta kansainvälistä tutkimusverkostoa. Kuva: Vaasan yliopiston arkisto

Professori Panu Kalmi kansainvälisen talousosaamisen verkoston toiseksi vetäjäksi

Vaasan yliopiston taloustieteen professori Panu Kalmi on nimetty toiseksi vetäjäksi kansainväliseen talousosaamisen tutkijaverkostoon.

G53 Financial Literacy and Personal Finance Research Network-verkoston toinen vetäjä on George Washingtonin yliopiston professori Annamaria Lusardi, joka on myös Vaasan yliopiston kunniatohtori. Lusardi nimitettiin yliopiston kunniatohtoriksi vuoden 2018 tohtoripromootion yhteydessä.

Kansainvälisen talousosaamisen verkoston tarkoituksena on edistää talousosaamisen tutkimusta, kehittää vuoropuhelua tutkimuksen tekijöiden ja sidosryhmien välillä sekä parantaa nuorten tutkijoiden mahdollisuuksia erikoistua aiheeseen. Toimintamuotoina verkostolla ovat muun muassa vuotuinen konferenssi, jatko-opiskelijoiden kesäkoulu ja työpaperisarja. Verkostoa isännöi Global Financial Literacy Excellence Center George Washingtonin yliopistossa.

Verkkosivusto: https://www.g53network.org/
Mediatiedote aiheesta: https://www.g53network.org/wp-content/uploads/2021/12/G53-Network-Press-Release.pdf

Lisätiedot

Professori Panu Kalmi, Vaasan yliopisto, puh. 029 449 8528, panu.kalmi@uwasa.fi

Toimijat
Taloustiede
Laskentatoimi ja rahoitus

Share

Latest news