Kotikansainvälistyminen

Kansainvälisen kokemuksen merkitys on kasvanut niin työ- kuin yksityiselämässäkin. Vaasan yliopistossa koulutetaan johtajia ja asiantuntijoita, joilla on valmiudet toimia kansainvälisissä tehtävissä ja monikulttuurisissa toimintaympäristöissä.

Tarjoamamme palvelut kansainvälisille opiskelijoille ovat hyvällä tasolla, kuten erilaisissa arvioinneissa ja akkreditoinneissa on myös todettu (EPAS, International Student Barometer). Kansainvälisissä maisteriohjelmissa opiskelu tapahtuu monikulttuurisessa ympäristössä. Voimme luvata, että Vaasan yliopistossa kaikille opiskelijoille on tarjolla tapoja vahvistaa kansainvälistymisvalmiuksiaan.

Kevään 2023 kv-tutorit

Kansainvälinen tutorointi

Kansainväliset tutorit ovat uusien ulkomaalaisten opiskelijoiden sosiaalisen elämän tärkeä osa. Tutorit tutustuttavat opiskelijoita suomalaiseen kulttuuriin ja auttavat käytännön asioissa.

Vaasan Yliopistoon saapuu syksyisin noin 100 uutta vaihto-opiskelijaa ympäri maailmaa. Lisäksi joka kevät yliopistoon saapuu noin 80 vaihto-opiskelijaa. Moni lähtee kotimaastaan ensimmäistä kertaa, joten kv-tutoreilla on suuri vaikutus opiskelijoiden viihtyvyyteen Vaasassa.

Hae täyttämällä hakulomake

Tärkeitä päivämääriä tutoroinnissa, syksy 2023

  • Hakuaika: 10.3 - 26.3.2023
  • Tutor-haastattelut: viikko 14 - 15
  • Tutorkoulutus: viikko 19 
  • Tutorkoulutus (enen saapumispäivä): vikko 34
  • Virallinen saapumispäivä: viikko 35
  • Orientaatiopäivät: viikko 35

Yhteystiedot

incoming.international(at)uwasa.fi

 

Lisätietoja löydät englanninkielisiltä sivuilta.

Tutors and exchange students
Students next to Kuntsi