Image
Vaasan yliopiston Tervahovi-rakennus

Digipedagoginen tuki ja mediatuotannon palvelut (EduLab)

Tukea opettajille

EduLab tukee opettajia opetuksen kehittämisessä ja opetusteknologian pedagogisessa hyödyntämisessä.  Mediatuotannon palvelumme ohjaavat videoiden itsenäisessä teossa ja mahdollistavat myös videoiden kuvaamisen studiossa.  EduLab on 1.1.2021 siirtynyt Tritoniasta osaksi Vaasan yliopiston jatkuvan oppimisen keskusta.

Digipedagoginen tuki

Tarjoamme ohjausta ja tukea opetuksen suunnitteluun ja järjestämiseen sekä siihen tarvittavien ohjelmien pedagogiseen käyttöön. Voimme tukea esimerkiksi verkko-opetuksen suunnittelussa tai kurssin rakentamisessa oppimisympäristöön saavutettavuus- ja käytettävyysnäkökulmat huomioiden.  Annamme tukea yksilöllisillä konsultaatioilla ja järjestämme lyhytkursseja sekä tilauksesta koulutuksia ja työpajoja. Messissä on lisätietoa digipedagogisesta tuesta Vaasan yliopiston henkilökunnalle. VAMKin ja Novian henkilökunta voi ottaa yhteyttä sähköpostitse korkeakoulunne sopimuksen mukaan.  

Lisätietoja: edulab(a)uwasa.fi.

Mediatuotannon palvelut

Tarjoamme tukea opetuksessa käytettävien videoiden tekoon suunnittelusta toteutukseen ja viimeistelyyn. Ohjaamme lisäksi videoiden tekstittämisessä, editoimisessa ja julkaisussa. Covid-19 –tilanteen sallimissa rajoissa opettajat voivat tulla kuvaamaan ja editoimaan videoita ohjatusti tai itsenäisesti myös studioon. 

Videoita voi tehdä monella eri tavalla, eri ohjelmilla ja laitteilla. Katso ideoita video-oppaistamme.

Varaa aika mediatuotannon suunnitteluun ja toteuttamiseen: edulab(a)uwasa.fi.

läppäri

Yhteystiedot

Kuva
Sören Granlund

Sören Granlund

Pedagogi
Levón-instituutti, Edulab
etunimi.sukunimi@uwasa.fi
Puhelin
+358294498351
Toimisto
Konttori KO211
Avaa profiilisivu
Kuva
Magnus Blusi

Magnus Blusi

Media-assistentti
Levón-instituutti, Edulab
etunimi.sukunimi@uwasa.fi
Puhelin
+358294498219
Toimisto
Konttori KO114
Avaa profiilisivu