Image
Tervahovi päärakennus

Organisaatiokohtaiset koulutukset

Organisaatiosi tarpeiden mukaan

Miten voisimme auttaa juuri teitä kehittymään? Organisaatioiden tarpeisiin räätälöidyt tilauskoulutukset

Järjestämme koulutuksia erilaisista johtamisen ja liiketoiminnan teemoista.

Esimerkkejä koulutuksista: Esimiesvalmennus, johtoryhmävalmennus, työhyvinvointi, julkiset hankinnat, palvelumuotoilu, laatujohtaminen, soten erityiskysymykset, strategiaprosessi, coaching.

Tarjonnassamme on myös analyysityökaluja, kuten DiSC ja 360-arvioinnit.

Ota yhteyttä, pyydä tarjous ja rakennetaan teille sopiva koulutus!

Työkalu sanoittamaan erilaisia toimintatyylejä Everything DiSC

Oletko koskaan miettinyt, miten oma tapasi toimia ja tyylisi viestiä asioista vaikuttavat organisaatiosi toimintaan ja muihin ihmisiin työpaikalla?

Yksi työkalu työyhteisön jäsenten erilaisten toimintatapojen havainnollistamiseen on Everything DiSC. DiSC-profiili kuvaa vuorovaikutustyylejä, sekä prioriteetteja, joihin johtaja tai esimies suuntaa voimavarojaan. DiSC:ia voi hyödyntää esimies- ja johtamistyön välineenä sekä henkilöstön kehittämiseen liittyvissä hankkeissa.

Olemme lisänneet analyysityökalutarjontaamme DiSCiin pohjautuvia organisaatiokohtaisesti räätälöityjä valmennuksia työyhteisön, esimiestyön ja johtamisen kehittämiseksi. Jokaiselle valmennukseen osallistujalle tehdään henkilökohtainen DiSC-profiili, mikä auttaa sujuvoittamaan erilaisten ihmisten välistä kanssakäymistä ja rakentamaan erilaisuudesta yhteistyön kautta vahvuuden.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Työkalu johtamisen kehittämisen tueksi 360-arvioinnit

360-arvioinnilla selvitetään esimiesten tai johtamistyötä tekevien asiantuntijoiden vahvuuksia ja kehittämiskohteita johtamisen eri kokonaisuuksiin liittyen.

Palaute kerätään sähköisenä kyselynä arvioitavan henkilön alaisilta, kollegoilta ja esimieheltä sekä arvioitavalta itseltään. Näin 360 -arviointi tuottaa kattavan palautetiedon kaikilta tahoilta, jotka työskentelevät arvioitavan henkilön kanssa.

360-arviointi on oikein toteutettuna erittäin tehokas tapa kehittää johtamista. Tulosten analysointi ja sparraaminen ammattitaitoisen valmentajan kanssa tukee vahvuuksien edelleen kehittämistä ja mahdollistaa porautumisen kehittämiskohteisiin.

Ketterät seurantamittaukset lisäävät vaikuttavuutta ja tekevät johtamisen kehittämisestä kiinteän osan koko organisaation toimintaa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Ota yhteyttä!

Kerro tarpeistasi ja pyydä tarjous!

Kuva
Maijastiina Jokitalo

Maijastiina Jokitalo

Koulutuspäällikkö
Levón-instituutti, Johtaminen ja organisaatioiden kehittäminen
etunimi.sukunimi@uwasa.fi
Puhelin
+358294498199
Toimisto
Konttori K203
Avaa profiilisivu