Opintoinfotilaisuudet

Haluatko edetä urallasi? Omasta kilpailukyvystä huolehtiminen on tärkeä syy oman osaamisen päivittämiseen. Pohditko, millä tavalla juuri sinun kannattaisi kehittää osaamistasi? Oletko harkinnut Executive MBA -ohjelman suorittamista? Tai houkutteleeko sinua tietyn osaamisalueen syventäminen?

Tervetuloa kuulemaan, millä tavalla me Vaasan yliopiston Executive Educationissa voimme auttaa sinua! 

Tarjoamme apua yksilölliseen opintojen suunnitteluun. Meihin voit olla yhteydessä, kun mietit, miten voisit vahvistaa kilpailukykyäsi työmarkkinoilla tai kun haluat uutta osaamista repertuaariisi muusta syystä. Tarjoamme sinulle säännöllisesti myös maksuttomia opintoinfotilaisuuksia, jotka ovat näppärä tapa tutustua yksilölliseen, joustavaan ja muunneltavaan MBA-ohjelmaamme sekä muihin tarjoamiimme koulutuksiin, joista voit valita eri laajuisia ja -hintaisia kokonaisuuksia. Infossa kerromme koulutusten sisällöistä ja teemoista ja vastaamme juuri sinua askarruttaviin kysymyksiin. 

Järjestämme infotilaisuuksia kuukausittain sekä Vaasassa että Helsingissä, ja aina on mahdollisuus osallistua myös virtuaalisesti. 

Tule mukaan keskustelemaan!
 

Toukokuun ja kesäkuun opintoinfot Vaasassa järjestetään tiistaina 4.5. klo 9-10 ja tiistaina 1.6. klo 9-10 aamukahvitilaisuuksina, joihon mahtuu mukaan kahdeksan (8) ensimmäisenä ilmoittautunutta henkilöä. 

Lisäksi järjestetään opintoinfotilaisuus Zoomissa tiistaina 11.5. klo 9-10

Ilmoittaudu tästä!

Jos haluat kysyä jotain jo etukäteen, ole yhteydessä koulutusasiantuntijoihimme tai tutustu Executive MBA -ohjelmaan.

hands holding a laptop and a cup of coffee