Boostia kansainvälisiin rekrytointeihin -valmennuspalvelu yrityksille

Kärsitkö työvoima- tai osaajapulasta yrityksessäsi? Haluaisitko saada kansainvälisten työntekijöiden tuomaa osaamista yritykseesi, mutta et tiedä, mistä aloittaa? Hae Boostia kansainvälisiin rekrytointeihin -valmennukseen!

Maksuton valmennus Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan pk-yrityksille, jotka haluavat rekrytoida kansainvälisiä osaajia. Valmennuksessa saa myös tietoa saatavilla olevista tukitoimista sekä tukea työyhteisöjen kulttuurien kehittämiseen kansainvälistymiselle otolliseen suuntaan. Valmennuksen avulla lisätään tietoisuutta kansainvälisten osaajien tuomasta lisäarvosta liiketoiminnalle ja työyhteisölle. Valmennus toteutetaan yhteistyössä Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan TE-palveluiden kanssa.
Kolme henkilöä Konttorin rappusilla

Valmennuksen sisältö

Valmennus koostuu neljästä eri osiosta, joiden sisältöjä voidaan myös räätälöidä yrityksen tarpeiden mukaisiksi valmennuksen teemojen raameissa. Valmennus toteutetaan syyskuun 2021 ja huhtikuun 2022 välisenä aikana.

Osio 1: Yrityskohtainen sparraus/coaching

Osio 2: Vapaavalintaiset  yhteiset koulutukset mm. seuraavista teemoista:

  • kansainvälisten osaajien houkutteleminen
  • etätyö
  • organisaatiokulttuuri
  • johtaminen

Osio 3: Yrityskohtaiset valmennukset vapaavalintaiseen teemaan syventyen

Osio 4: Yrityskohtainen rekrytointituki ja -sparraus

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueiden pk-yritykset, joilla on kiinnostusta ja tarvetta rekrytoida kv-osaajia.

Toteutustapa

Valmennus toteutetaan pääasiassa etänä, mutta lähitapaamisia voidaan myös sopia. Jokaiselle yritykselle valitaan sopiva sparraaja/coach, joka on mukana valmennuksen kaikissa vaiheissa. 

Valmennuksen toteuttajat

Valmennuksen toteuttavat Vaasan yliopiston Executive Education yhteistyössä Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan TE-palveluiden ja ELY-keskuksen kanssa. 

Image
te
Image
ely

 

Oletko kiinnostunut osallistumaan valmennukseen?

Ilmoittaudu valmennukseen verkkolomakkeella, tai ota yhteyttä: 

Kuva
Ville Isomaa

Ville Isomaa

Myyntipäällikkö
Levón-instituutti, Johtaminen ja organisaatioiden kehittäminen
etunimi.sukunimi@uwasa.fi
Puhelin
+358294498644
Avaa profiilisivu