MBA vie askeleen edelle Vaasan yliopiston Executive MBA -ohjelma

Maailmaa mullistavat paitsi yllättävät uudet haasteet, myös vanhat tutut: digitalisaatio, teknologiset ja sosiaaliset innovaatiot, ilmastonmuutos. Menestyvä liiketoiminta vaatii kestävyyttä ja vastuullisuutta, nopeaa reagointikykyä ja joustavuutta.

Vaasan yliopiston Executive MBA -ohjelma ohjaa sekä ajattelua että toimintaa strategisesti kannattavaan suuntaan. Uusin tutkimustieto tarjoaa luotettavan pohjan ja MBA-opiskelun päämääränä on muuttaa se käytännössä hyödynnettävään muotoon. Johtaja tarvitsee sekä oikeat numerot että oikeat sanat, joten ohjelma kattaa niin kivenkovan bisnesosaamisen kuin ihmislähtöisen johtajuuden teemoja, asiakkaita unohtamatta.

Executive MBA antaa johtajalle varmuutta päätöksentekoon ja valmiuksia katsoa askeleen tai pari eteenpäin. Kun kokonaiskuva on kunnossa, on yllättävätkin asiat helpompi ottaa vastaan ja kääntää voitoksi.

Executive MBA -ohjelma (95 op) koostuu kaikille yhteisistä yleisopinnoista ja valinnaisista erikoistumisopinnoista. Voit valita valmiita teemapaketteja tai opiskella juuri sitä, mikä sinulle parhaiten sopii.

Executive MBA-ohjelman rakenne

Ota yhteyttä!

Kysy lisää MBA-opinnoista vastaavilta koulutusasiantuntijoiltamme:

Maijastiina Jokitalo
Maijastiina Jokitalo
Koulutuspäällikkö

Levón-instituutti, Johtaminen ja organisaatioiden kehittäminen

  • etunimi.sukunimi@uwasa.fi
  • 029 449 8199
  • Konttori K203